Flori pentru orice eveniment

Cauți un magazin de flori care să livreze flori în Baia Mare? Stai fără griji, noi suntem chiar aici, și livrăm nu doar în orașul tău, dar pe tot teritoriul României. DiDi Flori oferă un sistem de livrare comod şi rapid, buchetele, aranjamentele florale, precum şi alte tipuri de decoraţii artistice pot fi selectate din catalogul nostru, dar pot fi create şi individualizat, la comandă, în conformitate cu necesităţile şi dorințele dumneavoastră. Iubite și foarte populare, florile au fiecare un înțeles special, ele simbolizează în mod tradițional sentimente, stări sau idei.

De ce să alegeți magazinul nostru pentru flori?

  • Livrăm orice compoziție florală la destinația solicitată. Pentru noi nu există nu se poate. 
  • Comandați online, analizând în liniște gama noastră de produse, din confortul casei. În doar câteva minute puteți plasa comanda, iar în câteva ore aceasta va fi deja la destinație. 
  • Deținem un asortiment larg de flori. Mereu căutăm să vă surprindem cu diverse soiuri de flori de trandafir, gerbere, hortensii, orhidee, frezii, lalele, bujori, crizanteme etc.

 

Filtre
Resetare
Pret
Сompus
Pentru cine
Pentru mama
Pentru bunica
Pentru bunelul
Pentru tata
Pentru iubit

Poate sunt persoane care atunci când aleg un buchet se gândesc la ce semnifică fiecare floare. Pentru un bărbat, alegerea buchetului perfect este o adevărată provocare. Evident, ideal e să cunoşti preferinţele celei căreia vrei să-i oferi florile. De aceea, membrii echipei noastre sunt bine calificați și instruiți pentru a vă putea răspunde la orice întrebare, și respectiv să vă ofere careva sfaturi sau sugestii în alegerea pe care urmează să o faceți. Iată și o părere din partea noastră:

  • Pentru mama, alege frezii, zambile sau narcise. Sunt flori care simbolizează încredere, bună dispoziţie.
  • Pentru iubită –hortensii, orhidee, frezii, trandafiri, dar mai degrabă minirosa sau trandafiri deschişi la culoare. Simbolizează afecţiunea profundă, dragostea, dar şi frumuseţea. 
  • Pentru soţie, trandafirii şi minirosa sunt cele mai potrivite flori, dar şi bujorii –florile dragostei, simboluri ale unei relaţii apropiate, ale căsătoriei.
  • Pentru prietena cea mai bună alege gerbera, orhidee, lalele, simboluri ale prieteniei şi admiraţiei, care fac orice femeie să se simtă apreciată. Hortensia este simbolul frumuseţii, purităţii, nevinovăţiei. Sunt disponibile într-o varietate de nuanţe şi sunt binevenite oricând, pentru oricine

Fiind un magazin de flori care își desfășoara activitatea strict în mediul online, ne concentrăm exclusiv pe comenzile de pe site, pentru a fi siguri că comanda dumneavoastră iese din atelier perfectă. Și pentru că suntem perfectioniști, nu ne mulțumim cu atât, ci ne asigurăm că florile sunt livrate exact așa cum trebuie pe tot teritoriul orașului Baia Mare, cu ajutorul curierilor proprii, pe cât de rapizi pe atât de eleganți și politicoși.

? Ce insemna Hortensia din magazin de flori DidiFlori in Baia Mare ?

 

Hortensia este un simbol al mod admirabile, da infocare, incarca cu efectivitate real, umple cu norocirea si simplitate. Cu ajutorul acestei amici, este intens fingas sa va cultiva prieteni si sa corespunde unei oameni cat de mare va este stimei.

? Ce simbolizeaza culoarea Hortensiei intr-un buchet din Baia Mare ?

❤ Rosu — iubire si multumita
? Roz — admirabi, emotii supranatural, afectiemei, nunta si casatorie (forma hortensiilor roz seamana o inima care iubi)
? Albastru — absenta de afectiune, nepasare si scuze 
? Alb — puritate, daruirea, multitudine, suficienta si onoare
? Mov — cerinta de a sti serios pe cineva
Inca si smucie si rigid, hortensia dainui o floare multifaceta si senin!

? La ce pret livrarea compoziitiile cu Hortensii in Baia Mare ?

Livrare la compozitiile din Hortensii in Baia Mare cost - 30 RON

? Cele mai avantajoase buchete de Hortensii in Baia Mare ?

✨ Buchet de bujori si hortensii – de la 1245 RON

✨ Buchet cu hortensie"Fantezie" – de la 261 RON

✨ Con cu hortensie – de la 129 RON

✨ Buchet"Noapte alba" – de la 445 RON

✨ Buchet"Logodnica Mea" – de la 260 RON

timpul
Livram flori si cadouri zilnic 24/24
Livrare anonima,
Livrare anonima,
la solicitarea Dvs.
Curieri amabili
Curieri amabili
in costume clasice
Livrare rapida
Livrare rapida
in decurs de 2 ore in Baia Mare